Postcode 6511 in Nijmegen, Fulltime, Bepaalde tijd, €1.850 – €2.100 per maand

Assistent Bedrijfsleider Broodjeszaak, Fulltime (m/v)

Voor de nieuwe vestiging van Broodje Ben in Nijmegen centrum zijn we op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider!

Broodje Ben is een broodjesspeciaalzaak gespecialiseerd in het bereiden van verse broodjes. Ooit begonnen in Utrecht, maar ondertussen ook bekend in Diemen, Groningen binnenkort dus ook in Nijmegen! We zijn op zoek naar medewerkers die deze heerlijke broodjes gaan bereiden en verkopen. Als assistent bedrijfsleider bij Broodje Ben draai je hoofdzakelijk mee in de dagelijkse bedrijfsvoering.
Daarnaast ondersteun je de bedrijfsleider actief en ben je in staat om hem op sommige punten te vervangen bij afwezigheid. Taken die hierbij horen zijn onder andere inkoop, het openen en sluiten van de winkel, de personeelsplanning voeren etc.

Je gaat aan de slag op onze gloednieuwe locatie: Nijmegen centrum. O.a. belangrijk voor deze baan is het hebben van enige ervaring op horecagebied en dat je woonachtig bent in Nijmegen of de directe omgeving. Daarnaast is het hebben van een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inzicht belangrijk.
We werken met het principe van ‘uitgifte’, wat lijkt op het werken in een foodtruck. Dit betekent dat ondanks dat je binnen staat het in de winter wat frisser is. Je werktijden kunnen per dag verschillen, er zijn namelijk openings en sluitdiensten. Grotendeels liggen de werktijden tussen 08:30 en +- 18:30, alleen op donderdag is het koopavond. Je bent s ’avonds dus bijna altijd lekker vrij, ook in het weekend! De weekenddiensten wissel je af met de bedrijfsleider. Grofweg ben je om de week in het weekend vrij. Verdere specificaties en eigenschappen die wij zoeken vind je hieronder terug.

Wie/wat zoeken wij?

 • Beschikbaar vanaf eind maart 2019
 • Woonachtig in Nijmegen of de directe omgeving.
 • Minstens een jaar ervaring in de horeca, keuken, catering of hieraan gerelateerd bedrijf.
 • Minstens MBO werk en denk niveau. Bij voorkeur Horeca, Leisure of detailhandel gericht opgeleid.
 • Iemand die zich verantwoordelijk voelt en besluitvaardig is.
 • Bereid om in het weekend te werken. (ongeveer eens per 2 weken, dit stemmen we op elkaar af).
 • Je kunt zelfstandig werken, snel schakelen en schiet niet in de stress bij pieken. Tijdens de lunchpiek is het soms hard doorwerken.
 • Iemand die er niet bang is voor een klein beetje kou in de winter. Je staat overigens wel binnen en er zijn mogelijkheden tot opwarmen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Sociaal en representatief.
 • Een flexibele instelling, we kennen drukkere en rustige periodes.
 • Aantoonbare ervaring in een ‘semi’ leidinggevende functie (pre)
 • Ervaring in een soortgelijke functie (pre).

Wat bieden wij jou?

 • Een startsalaris tussen de 1.850 en 2.100 bruto per maand op basis van een 38 urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Een bonusregeling; bij goede prestaties van het gezamenlijke team.
 • Eventuele doorgroeimogelijkheid tot vestigingsmanager.
 • Lunch krijg je van ons, je mag hem wel zelf maken;).
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19ct/km bij een reisafstand vanaf 10 kilometer.
 • We verwachten een flexibele houding van jou, dus kun je die ook van ons terug verwachten.
 • Een leuke, sociale en gezellige werkplek met veel interactie met de klant.

Ben jij de juiste persoon waarnaar wij op zoek zijn? Reageer dan snel op deze vacature d.m.v. het sturen van je c.v. en eventueel een korte motivatie. Wie weet tot snel!

Benieuwd hoe jouw werkdag als assistent bedrijfsleider bij Broodje ben er ongeveer uit gaat ziet?

08:30 Je komt aan bij zaak en opent het pand. Het is vandaag vrijdag, sowieso een drukke dag zoals je ondertussen wel weet, maar voor jou komen er vandaag ook wat taken bij want de bedrijfsleider is op vakantie. Je begint met het bereiden van de sauzen en het snijden van enkele verse ingrediënten. Uiteraard is er ook tijd voor een kopje koffie voordat om 10:00 de deuren open gaan.

10:00 Het eerste uur is het nog redelijk rustig en je kunt tussen de bestellingen door nog het e.a. voorbereiden voordat de echte drukte los barst.

10:30 Ondertussen is ook je collega Anne gearriveerd. Samen bereiden jullie jezelf op de komende drukke uren voor. Het is nu nog rustig dus zorg je dat ze ondertussen even die vanmorgen binnengekomen bestelling inruimt. Jullie collega Leon zou morgen tussen de middag komen ondersteunen. Helaas belde hij zojuist op dat hij zijn vinger gebroken heeft en er dus niet bij kan zijn morgen. Snel pak je de personeelslijst en belt Eus op, je weet dat hij soms nog wel eens wat tijd over heeft op een zaterdagmiddag. Gelukkig kan hij en is dit probleem snel door jou opgelost!

11:30 Om 11:30 komt Tessa jullie versterken voor de middagspits. Je krijgt een belletje van de Rebeubank, of broodje ben een lunchbestelling van 20 broodjes kan verzorgen voor volgende week woensdag. Je geeft aan dat dit mogelijk is en brengt een offerte uit met een goede prijs, want deze ken jij natuurlijk als geen ander. Ondertussen bedenk je al dat er nog even goed naar de planning en inkoop voor die dag moet worden gekeken.

11:30 Om half 12 krijg je een bestelling door van mevrouw Janssen van Schoenpino, ze geeft een lunchbestelling door voor haar en haar collega’s en komt deze om 12 uur ophalen. Jullie schakelen meteen en je plant de werkzaamheden zo in dat de bestelling om 12 uur precies klaar staat. Uiteraard is mevrouw Janssen weer tevreden wanneer ze de bestelling komt afhalen. Je maakt nog een kort praatje, want daar is nu net even tijd voor. ‘weet u dat wij een bestelling vanaf 50 euro op koopavond ook wel even langs kunnen brengen?’

14:00 Tot 2 uur ben je non stop bezig met het bereiden van bestellingen. Zodra het even wat rustiger wordt kun je voor jezelf een lekker broodje smeren. Je loopt ook nog snel een rondje door de stad en groet daarbij de winkeliers die je tegenkomt. Zei kennen jou natuurlijk ondertussen allemaal van Broodje ben.

15:00 Rond 15:00 hebben jij en je collega allebei gegeten en stopt Eus er weer mee. Jullie zetten tussen de bestellingen door vast het een en ander klaar voor morgen. Omdat het vandaag erg hard

ging moet er nog wat extra bijbesteld worden. Je pakt de smartphone erbij en gaat een half uurtje zitten voor de bestellingen. Zodra dit gedaan is begin je met de opruim/poetswerkzaamheden.

17:00 Om 17:00 gaan de deuren dicht en sluiten jullie netjes de dag af. Voor jou betekent dat ook de dagstaat opmaken. Jullie drinken nog een klein drankje om het weekend in te luiden.
17:30 Je kijkt voor de zekerheid nog een keer of alles uit staat, neemt de checklijst door en zet daarna het alarm erop. Daarna doe je de deur achter je op slot en ga je lekker naar huis.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Lunchkorting
 • Bonus / Winstdeling
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting
 • Flexibele werkuren

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris: €1.850,00 tot €2.100,00 /maand