Wij zijn door het grote succes op zoek naar enthousiaste en ambitieuze ondernemers die kansen zien en willen pakken! Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen en wil je profiteren van de voordelen van een merk dat in het midden van ons land inmiddels staat als een huis? Dan kan jouw droom werkelijkheid worden als franchisenemer bij Broodje Ben! Hoog tijd dus om kennis te maken met onze formule en organisatie.

Wat biedt Broodje Ben de franchisenemer!

Als franchisenemer van Broodje Ben kun je je volledig focussen op gastvrijheid en verkoop vanuit je verkoopkraam, winkel of kiosk. Franchisenemers kunnen rekenen op de dagelijkse ondersteuning en
begeleiding op het gebied van marketing, uitstraling en PR, inkoop en assortimentsbepaling, ICT (kassa en bestel-App) enzovoort. Startende ondernemers worden intern opgeleid en kunnen rekenen op de ondersteuning van een opstartteam tijdens de opening. Broodje Ben is bijzonder geschikt voor de startende ondernemer die een passie heeft voor food/horeca en gastheerschap. Ook een gevestigde ondernemer (of marktkoopman) kan in dit franchiseverband succesvol opereren.

Broodje Ben ondersteunt haar ondernemers actief:

Ondersteuning bij de samenstelling van de menukaart

Een intensief opleidingstraject door ervaren medewerkers

Een website en app met orderfunctie en een professioneel marketingprogramma

Voordelige inkoop bij geselecteerde leveranciers

Uitgebreide begeleiding in de opstartfase

Ondersteuning gedurende de bedrijfsvoering

Kennis en ervaring, vastgelegd in het franchise handboek

Kassasoftware-, geautomatiseerd inkoop- en boekhoudsysteem

Locatie

De Broodje Ben verkoopkramen of kiosken zijn te vinden in het stadscentrum of andere traffic-locaties (zoals nabij een station, campus of op een weekend- of weekmarkt) in de middelgrote tot grote steden. Vooral studentensteden en regio’s Amsterdam en Midden Nederland staan als vestigingsplaats hoog op het verlanglijstje van Broodje Ben! Bij een verkoopkraam moet men er rekening mee houden dat bij een standplaats een vergunning noodzakelijk is (en opslagruimte). Een kiosk moet beschikken over een grote uitgiftebalie, zitjes zijn niet noodzakelijk.

Wat vraagt Broodje Ben de franchisenemer

Broodje Ben is altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven ondernemers die deel willen uitmaken van dit groeiende, succesvolle franchiseconcept! En, door samen te werken kunnen we tot een nog beter
resultaat komen. Wij geloven sterk in de kwaliteiten van lokaal ondernemerschap en het erkennen en herkennen van gasten. Beleving, creativiteit en gastheerschap staan bij Broodje Ben hoog in het vaandel! Ervaring en/ of affiniteit met Food en horeca is essentieel.

Kerncijfers

Franchise sinds 2017
Aantal vestigingen 5
Entreegeld € 10.000
Jaarlijkse fee 8,5%
Totale investering € 65.000
Eigen investering € 15.000

Ben je geïnteresseerd in Broodje Ben Franchise? Klik op de onderstaande link om jezelf aan te melden!