Reviews


4 stars after 585 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat mager belegd 11/26/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb 20 minuten in de winkel gewacht vanaf de tijd dat ik het kon ophalen. Op de website staan geen extra toevoegingen voor de broodjes. Kwaliteit wel goed 11/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele fijne zaak, zou alleen nog wel als volgende stap een apart stukje voor afhalen en een apart stukje voor bestelen kunnen hebben 11/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging netjes en op tijd gedaan, 5x ⭐️ Suggestie/ vraag: wij bestellen als afdeling best vaak bij jullie en ook best hoge bedragen…. Bij andere webwinkels is bezorgen gratis boven een bepaald bedrag. Kunnen jullie ook niet zoiets invoeren? 😃 11/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen, stond netjes klaar en lekkere broodjes. 11/14/2022
Het kan niet op dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bieten carpaccio was echt heel erg lekker! 11/10/2022
Leuk om te horen Bettina dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zat weer tomaat op.. niet de eerste keer helaas 11/8/2022
😒
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, keurig op tijd afgeleverd op de bouwplaats, Complimenten! 11/8/2022
Die complimenten geven we natuurlijk door aan de collega's Jan! Bedankt!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Heerlijk gegeten voor een kleine prijs! 10/29/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes voor een nette prijs 10/27/2022
Thanks J!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte bezorging, vriendelijke bezorger, top broodjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op alle verpakkingen nu duidelijk produkt nummer van inhoud vermeld. Goede ontwikkeling 10/17/2022
Fijn om te horen! Vraag er voor de zekerheid wel om als je bestelt je weet maar nooit..
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodje Ben is gewoon fk lekker alleen hadden we best honger en duurde het drie kwartier voor we konden aanvallen. Bezorger was wel heel aardig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een flesje drinken was vergeten, daarover heb ik gebeld. Het werd netjes nabezorgd. De broodjes waren zoals altijd geniaal! 10/14/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tweede keer achter elkaar dat we teleurgesteld worden. ‘Natte’ en soppige broodjes door de garnering. Een summier laagje filet americain, oogde ook allemaal niet erg appetijtelijk. Erg jammer. Ben was vroeger juist zo goed! 10/13/2022
Summier is precies dat wat we niet willen horen. Excuus. Als je even contact opneemt lossen we het op!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/8/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en lekker! :) 10/6/2022
❤️
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klaar op de afgesproken tijd en weer heel erg lekker ! 10/3/2022
Dank je Monique!! 😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en scherp geprijsd 9/30/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
In opmerkingen gezet dat ik dingen er niet op wou en toch zat het er op ( voor de 10e keer) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is prima. Vind wel de speltbol erg klein terwijl je een euro meer moet betalen. De bezorgtijd is wel erg lang, nu al 2x meer dan een uur moeten wachten. Dit geven ze ook aan dat het zo lang kan duren maar dus wel op tijd bestellen 9/23/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top broodjes weer vandaag dubbele carpaccio! 9/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes tonijn zwommen in de olie. Het leek erop of het blikje zonder uitlekken zo op het broodje gekieperd was. Daardoor was de italiaanse bol niet knapperig, maar soppig.... dit was jammer. De smaak was goed. 9/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een Italiaanse bol met carpaccio. Het was echt heeeerlijk! Er zat peper en zout op de carpaccio, het enige minpuntje is dat er wat te veel zout op zat… maar we bestellen zeker weer! 9/21/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben fan van Ben! 9/15/2022
Ben ook van jou!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bol maar je besteld zonder sla zit toch sla op wat er tussen weg geplukt is! osseworst is niet koud gevoel dat het warm is erg jammer het rauw vlees! Dit is niet echt een klacht maar zeker om iets mee te doen! 9/15/2022
Dank voor je feedback. We gaan dit intern even besrpeken!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een dubbele carpaccio besteld en normaal altijd super tevreden, vandaag had ik echter een enkele carpaccio ontvangen dus was een beetje teleurgesteld… Ook het broodje zalm van m’n vriendin is normaal super maar de vis proefde niet heel vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Dank voor je reactie Eric. Als je even reageert via deze review komen we er nog op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima broodjes en goede service. 9/5/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden speciale opmerking geplaatst over de broodjes echter was hier niks mee gedaan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was zoals altijd weer heerlijk! 9/2/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Van tevoren besteld, bij aankomst was het broodje nog niet gemaakt. Maakte niet zo veel uit, had alle tijd. Helaas was de kwaliteit van de beenham niet wat ik gewend was en de ijsbergsla die erbij geleverd werd was bruin. Snap dat het maandagochtend is en dat er dan misschien wat opstartproblemen zijn, maar voor mij is het ook een maandagochtend en een goed broodje had dat wel beter gemaakt. Volgende keer ff beter checken :) 8/29/2022
Broodje Ben 5 stars after 4195 reviews
Broodje Ben