Reviews


4 stars after 209 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 6/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, super op tijd, super bezorgd 6/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! Eindelijk weer eens een gewoon goed broodje waarin de verhouding qua hoeveelheid beleg en de smaak erg goed zijn, niet alles wordt erop gekwakt en geen overkill aan rucola bv en bv. de zongedroogde tomaatjes fijn gesneden ipv een paar stukken erop. Dit is voor herhaling vatbaar :-)! 6/18/2021
Wat goed om te horen Sandra dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde anderhalf uur voordat wij onze bestelling binnen hadden. De zalm op de broodjes was warm. Toen wij belden waar onze bestelling bleef werden we afgesnauwd door een medewerker. 6/17/2021
Dag Thijs. Dank voor je reactie. Als je even reageert via deze review nemen we even contact op. Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijk gevuld, vers en op tijd, zoals altijd! 6/17/2021
Hoi Eric. Dank voor weer een compliment! Als je even reageert via deze review hebben we een kleine verrassing in petto!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dure kleine broodjes, afgeraffeld snel voor sluitingstijd 6/16/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel erg lekker, met goede smaakcombinaties. Dit keer erg snel bezorgd.. Helaas kan ik niet anders dan 3 sterren geven omdat er een stuk plastic in het broodje zat. Het leek op het plastic randje van een flessendop. Jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Oei hoe kan dat nou!? Als je even reageert op via deze review zoeken we het uit en komen we er natuurlijk op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere broodjes!! 6/11/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend broodje weer. Vers en goed gevuld! 6/10/2021
Mooi zo Eric! Weer bedankt! πŸ˜‰
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heb gevraagd om een meergranen stokbrood, maar kreeg helaas een witte 6/8/2021
Oei beetje dom. Sorry!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een half uur lang moeten wachten nadat het broodje klaar zou moeten zijn.. De broodjes zijn altijd wel prima maar als de afhaaltijden niet waargemaakt kunnen worden is het voor een lunchzaakje gewoon waardeloos. Hele pauze daar staan wachten en vervolgens weer "te laat" terug. Niet van plan nog vaker hier te bestellen, de bezorgtijden zijn trouwens ook waardeloos. 6/8/2021
Dag Thomas. Zo lang laten wachten kan nooit de bedoeling zijn. Zou je even willen reageren via deze review? Zoeken we even uit wat er is mis gegaan en komen we er natuurlijk op terug. Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Man, man, man. Wat was ie weer goed, mijn stokbroodje ossenworst. 6/7/2021
Haha goed om te horen Harry! En jij kan het weten.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2,5 uur gewacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Oei Marloes klinkt alsof er iets is mis gegaan. Zou je willen regeren via deze review? Zoeken we even uit wat er is gebeurd.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superbroodjes!!!!! altijd weer lekker 6/4/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, supervers en rijkelijk belegd! 6/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 uur na de bestelling maar even gebelt, ja wij zijn er net mee bezig....besteld om 11.50 levering om 13.25. 6/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, vlot bezorgd. 6/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vind de website niet erg "smartphone" vriendelijk. Het werkt allemaal wel, maar het is een beetje onoverzichtelijk in combinatie met jullie (gelukkig!) uitgebreide aanbod 6/2/2021
Dank voor je feedback!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, vers en super snel bezorgd! 5/31/2021
Hoppa! Dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Stokbrood tonijn is een droge hap en weinig tonijn 5/29/2021
Dag Jack. Dank voor je reactie. Voor de minder droge hap verwijzen we je graag naar ons broodje tonijn met citroendillemayo. Dan wil je nooit anders meer.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via website gaf foutmelding, maar de app voldeed prima 5/29/2021
Dank voor de feedback!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! 5/28/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend broodje, rijkelijk belegd en op tijd klaar! 5/27/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Italiaanse bol was nog wit, niet echt gebakken, verder heerlijk! 5/26/2021
Oei gaan we beter op letten!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mega lekker 5/26/2021
Je hebt smaak Bram dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All fresh all good 5/24/2021
All we want
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg helaas niet de broodjes die ik had besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Dat is niet handig van ons. Zou je via deze review willen laten weten wat je hebt ontvangen? Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodje smaakte super, moest er alleen wel meer dan twee uur op wachten. Als het erg druk is dan kan ik dat begrijpen, maar dan zou het fijn zijn als je even gebeld of gemaild wordt. Nu waren we aan het wachten zonder dat duidelijk was hoe lang het nog zou duren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Dat de broodjes goed smaakten is natuurlijk wat we willen horen. Dat het zo lang heeft geduurd en dat we je niet op de hoogte hebben gehouden moet beter kunnen... excuus.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik wacht al 2 uur op de bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Excuus Erik. We zijn inderdaad tijdelijk in de problemen geweest door de Pinksterdrukte. We hadden je even moeten bellen.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes voor een goede prijs 5/21/2021
En weer bedankt Patrick!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2.5 uur wachttijd.. 5/21/2021
Hoi Niels. Zo te horen is er bij jou order iets flink mis gegaan. Als je even reageert via deze review gaan we het voor je uitzoeken en komen we er daarna nog even op terug.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes. We bestellen er vaak. 5/21/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 5/20/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk broodje, rijkelijk belegd! 5/20/2021
Precies wat we willen horen dank je Eric!
Broodje Ben 5 stars after 869 reviews
Broodje Ben