Reviews


4 stars after 517 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd of het broodje zonder ui gemaakt kon worden, helaas zat er wel ui op en moest ik die er zelf afplukken. Verder, super lekker zoals altijd, top service, altijs snel en een goede prijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed, met schappelijke prijzen! Prima bezorging ook, zeker voor herhaling vatbaar :) 8/11/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was helemaal top! 8/11/2022
Dank je! Iedereen in de keuken staat te blozen! Kan ook de warmte zijn hoor.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend zoals altijd, en op tijd klaar. 8/11/2022
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en zo blij dat jullie weer bezorgen! 8/4/2022
Dank je. Wij ook!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 8/3/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tasty broodje. 8/3/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een heerlijk broodje gehad 😊. Wat ik wel raar vind is dat ik belde om te vragen of ik kon bestellen, mevrouw vroeg of ik dat via de site wilde doen natuurlijk geen probleem. Maar de tijd dat mevrouw mij aan de lijn had, had ik m'n bestelling ook gelijk kunnen doorgeven. Via de site besteld, tot mijn verbazing moest ik 0,25 extra betalen omdat het een internet bestelling is. Ik wil best weer komen, maar dan bestel ik telefonisch als dat niet kan houd het voor mij op. 8/1/2022
Dank voor je feedback! We hebben ook de mogelijkheid om online te bestellen en af te rekenen per pin bij het afhalen. Je betaalt dan geen kosten uietraard. Helaas door een storing werkte deze functie tijdelijk niet. Als het goed is vanaf morgen wel weer!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend broodje zoals altijd, op tijd klaar. 7/28/2022
Fijn om te horen Eric dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes stonden niet klaar op het afgesproken afhaalmoment (moest 15 min wachten) en de bestelling klopte niet; er waren verkeerde broodjes gemaakt 7/25/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ParmaHam was niet goed meer, smaakte muf. Broodje weggegooid. Andere broodje was top 7/18/2022
Dank voor je reactie! We zoeken dit natuurlijk even uit. Als je even reageert via deze review komen we er per mail nog even op terug!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 7/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Brood was nog niet helemaal gaar dat was wel jammer meestal erg goed aardige bezorger wel fooi gegeven natuurlijk 7/15/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede prijs kwaliteit en niet zuinig belegd. Prijs is goed! Lekker al met al. 7/15/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee dingen door kleindochter gedaan. Niet correct te beantwoorden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes maar valt helaas in het niet door de ronduit trieste bezorgservice. Wederom 1,5 uur op 2 broodjes moeten wachten terwijl op de website een gemiddelde bezorgtijd van 35 minuten wordt aangegeven. Absurd dat deze zaak het blijkbaar niet voor elkaar kan krijgen, erg jammer. 7/9/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had vegetarisch broodje besteld maar kreeg met vlees 7/5/2022
Dag Marcel dank voor je review. Wat vervelend. Als je even reageert op dit bericht maken we het goed met je.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het zou nice zijn als je ook onder de 18eu kan bestellen dit weerhoud mij om te bestellen via jullie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Dag Ben. Goeie naam trouwens! Het minimale bestelbedrag voor bezorging is € 12,50!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de site een bezorgtijden van 35 minuten noemen en dan bijna 2 uur nodig hebben, omdat de bezorger “zoek” was….. niet echt goed te noemen. Broodjes waren wel erg lekker 7/1/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The place was very busy. The order was overdue about 20 minutes. Would have loved to get a call or a text notifying me that the order was delayed. I gave a singular work-order note in the order comment field stating I would like an ingredient removed from the order. This did not happen. The rest of the experience was absolutely stunning. 6/24/2022
Excuse us for our service today Aron we lost control somewhere during the day. Hope we will do better next time.. But glad to hear the sandwiches were good!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes, super service! Ik raad jullie aan iedereen aan 😊 6/23/2022
Wat goeeeeeed!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het enige wat ik jammer vind, is dat een warm stokbroodje met salami en kaas niet te verkrijgen is.... beenham was ook heel lekker, maar salami / kaas heeft mijn voorkeur 6/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de stickers met broodjes nummer op de zakjes zijn een goed idee! 6/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top broodje! 6/18/2022
Ja die 30 is goed hè! Dank je!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodjes zijn heerlijk. Maar bezorgkosten bij 60 euro aan broodjes vind ik niet correct. 6/17/2022
Goed om te horen dat het heeft gesmaakt dank je! Helaas kunnen we niets doen aan het doorberekenen van bezorgkosten. Afhalen is natuurlijk altijd wel een optie. Je kan dit ook online betsllen. Zetten wij het op de gewenste tijd voor je klaar!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, super snel bezorgd en een zeer vriendelijke bezorger! 6/15/2022
Ik bedoel maar.. dank je!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere broodjes! Oude kaas met pesto gehad vandaag, heerlijk! 6/1/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sla was bruin, niet zo netjes. Ook medewerker negeerde mijn begroeting bij binnenkomst. Verder heerlijk broodje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/29/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje jammer dat jullie glutenvrije broodjes zo klein zijn dat je eigenlijk 2 nodig hebt voor je lunch terwijl je wel 1,50 euro extra ervoor moet betalen. 5/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend broodje zoals altijd, op tijd klaar op te halen. 5/27/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ondanks bestelling via de app en ruime tijd, toch lange wachtijd bij aankomst bij broodje Ben 5/26/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles top, alleen jammer dat mijn opmerking in het opmerkingenveld niet was verwerkt in de bestelling. 5/20/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very tasty, good quality! Delivery was ready at the time agreed. 5/18/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Online eten besteld met het team voor donderdag koop avond om 16:15 , kom ik daar aan waren ze al gesloten.. Heel teleurstellend omdat je op de website het nog op de juiste tijd kon afhalen. De voorraad was ook op dus konden we ook niet meer geholpen worden.. Teleurstellend 5/13/2022
Dag Linde en Sacha. Hier is blijkbaar iets helemaal mis gegaan. We gaan dat uitzoeken. Als jullie even reageren via deze review lossen we het netjes op. Alvast dank!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hadden op vrijdag een bestelling gedaan en die zou om 12.15 klaar zijn. Dit werd uiteindelijk 12.45 Moesten dus een half uur wachten 5/9/2022
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De lekkerste broodjes van de stad, wel duurde het wat langer met afhalen dan dat ik het besteld had. Het is te populair✅ 5/7/2022
Broodje Ben 5 stars after 3565 reviews
Broodje Ben