Reviews


4 stars after 358 reviews
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedere keer denk ik, ‘zo’n stokbroodje ossenworst kán niet lekkerder’. Vandaag toch weer gelukt. Man, man, man. Wat een verwennerij. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan. 10/20/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zat niet alles van de bestelling erbij. Smaak was verder goed, zoals ik gewend ben! 10/20/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker. 7 broodjes besteld en afgehaald. 10/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker belegd bij broodje ben. Merk alleen dat als je bestelt wanneer de winkel net open is je oud brood krijgt. Brood is niet zacht en brokkelt zo uit elkaar, en heeft geen lekkere bite 10/18/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar! 10/18/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Meer saus dan carpaccio. Niet van broodje Ben gewend 10/16/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk broodje, rijkelijk belegd. Was precies goed getimed bij het ophalen. 10/16/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere broodjes en altijd op tijd (krijg ik nu ook wat gratis ) 10/14/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes zijn in kwaliteit achteruit gegaan. Was altijd het beste broodje van de stad maar niet meer. Zoveel de hoeveel beleg als de kwaliteit van het beleg lijkt anders te zijn dan een jaar geleden. Smaak is prima maar het was beter, jammer. 10/9/2021
Dank voor je feedback Annejan. Zou je nog eens willen reageren via deze review? We zijn benieuwd naar je ervaringen!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd top-broodjes :) 10/8/2021
Dankjewel Reitse!!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2021
😊😊
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde broodje gekregen. Had oude kaas met ham besteld maar daarvoor in de plaatst normaal broodje gezond gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Dat is balen Patrick excuus. Als je even reageert via deze review lossen we het netjes op!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje Ben Korreweg bedanken wij voor de service om de extra kilometers te maken voor het bezorgen! De website was wat ons betreft niet duidelijk genoeg mbt Groningen Zuid; aan de ene kant staat er in dat ze gesloten zijn, maar op hetzelfde moment staat gesloten voor ophalen maar bezorgen kan blijkbaar wel. Tot het moment dat je de hele bestelling hebt ingevoerd en je niet kunt betalen omdat ze toch helemaal gesloten zijn. Was wat ons betreft verwarrend. Maar nogmaals de Korreweg locatie heeft ons uit de brand geholpen en weer lekkere broodjes gebracht. 10/1/2021
Fijn dat het is goed gekomen! Wij snappen de verwarring en gaan kijken wat er eraan kunnen doen. Dank voor de feedback!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lang moeten wachten, kan gebeuren natuurlijk de broodjes waren uiteraard super 10/1/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Laat bezorgd 9/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam heel erg laat aan en er miste een broodje. 9/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodje was weer heerlijk. Wel wat gedoe met afleveren i.v.m. het afgeven van een extra tas met broodjes die later weer opgehaald moest worden. Vergde wat communicatie heen en weer voordat deze weer meegenomen kon worden door de bezorger. 9/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal vind ik de broodjes super lekker. Ik had alleen nu 2 broodjes met oude kaas. 1 broodje was echt super zacht. Echt gwn niet lekker. Die ander scheen wel lekker te zijn. 9/30/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/29/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur gewacht op broodje, wat maakte dat ik heb moeten bellen. Toen werd het net bezorgd. Verder dikke prima 9/27/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na meer dan 1 uur wachten kwam de bestelling niet geheel (bestelling van 3 broodjes, hoe kan je dat fout doen?) aan en mocht ik daarna nog een uur wachten na bellen om de volledige bestelling te krijgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Twee koud belegde broodjes besteld, anderhalf uur op mogen wachten. Na een uur gebeld, kreeg de valse informatie dat mijn broodje al onderweg was, dit terwijl het pas een half uur later aankwam en ik slechts vijf minuten verwijderd woon van de zaak. Na een kwartier weer gebeld, onbeleefde toon van jongedame aan de telefoon. Broodjes waren niet rijkelijk belegd, lijkt alsof je niet meer toppings krijgt op een half stokbrood (+€1,50) dan op een Italiaanse bol. Broodje filet americain had zo weinig filet americain, dat het amper te proeven viel, naast de andere ingrediënten. Ik heb, voor deze, nog nooit een beoordeling achtergelaten. Mij zijn ze kwijt als klant. Management mag zich wel eens achter de oren krabben, als daar überhaupt al een supervisor rondloopt. 9/25/2021
Dag Pieter, Heel vervelend om te horen. Dit mag natuurlijk niet gebeuren, Sorry! Als je een mailtje wil sturen naar broodjebengroningen@gmail.com, gaan we dit even oplossen!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Na anderhalf uur wachten was de bestelling niet compleet. Jammer. 9/25/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waarom rekenen jullie 0,25 euro transactiekosten? Dit staat pas vermeld als je de betaling doet. Dit heb je via thuisbezorgd niet....dus dan misschien toch maar via hun site bestellen. 9/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje was sompig en smaakte niet vers 9/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer genoten van de variatie aan lekkere broodjes 9/24/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Atlijd lekker, maar transactiekosten voor iDEAL zijn echt uit 2009. Maak dan de broodjes duurder 9/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de 3e keer langer dan anderhalf uur moeten wachten. Vorige keer is beters schap beloofd, dus vandaag maar weer besteld, er was bezoek dus die wilde ik wel trakteren op een lekker broodje Om 12:31 bestelling gedaan. Om 13:39 gebeld voor een update, eten stond klaar maar was nog niet onderweg, kon geen indicatie krijgen wanneer ik het eten kon verwachten. 13:56 weer gebeld, bezorger was al 10 minuten onderweg (naar mijn huis is ip korter fietsen vanaf de Korreweg)... Uiteindelijk om 14:10 waren de broodjes er. Inmiddels bezoek al weg, en ikzelf al op de fiets klaar voor naar het werk te gaan.... Erg jammer, 9/21/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra ingrediënten vergeten… jammer. Verder prima broodjes! 9/20/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje zonder 2 ingrediënten besteld maar zaten er wel op. Geen ramp, hij was heerlijk! 9/15/2021
Sorry, in drukke tijden zien we wel eens iets over het hoofd. We zullen beter opletten!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alle honing mosterd saus zat door de hele zak heen dus er was geen saus meer over om over het broodje te doen. De jus d’orange dop was niet goed aangedraaid waardoor die ook had gelekt en bij het aannemen van de zak aan de deur vielen ze er al bijna onderuit. Ik snap dat het druk om maar dat moet niet betekenen dat de kwaliteit achteruit gaat.. Erg jammer want we bestellen graag bij jullie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Dank voor je review Mees. Dit is niet zoals het hoort. Als je even reageert via deze review proberen we het met je op te lossen.
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker, maar ik heb wel eens een beter broodje gehad van Broodje Ben. Ik had ineens tomaat op mijn broodje bietencarpaccio. Daar heb ik niet naar gevraagd en het stond ook niet op de site dat het erbij zat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkaaaah This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Dank je Nick!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het stokbrood ossenworst was weer voortreffelijk. 9/7/2021
Mooi zo!
Broodje Ben Groningen Korreweg 53 0505536916
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij opmerkingen gaven wij de volgende mededeling: 1 Vitello Tonato zonder pesto (ALLERGIE!) en geen rode ui Broodje Carpaccio zonder parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaat Echter zat er wel ui op het broodje Vitello Tonato die zonder ui en pesto moest maar op het andere broodje zat geen ui. Ook had het broodje carpaccio wel parmezaanse kaas en pijnboompitten. Verder was het wel heel lekker. Met vriendelijke groeten 9/7/2021
We hebben er wel een zooitje van gemaakt dus. Sorry! We gaan beter opletten!
Broodje Ben 5 stars after 1724 reviews
Broodje Ben