Reviews


4 stars after 76 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde erg lang. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
🙌🙌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden bij de bestelling als opmerking dat we bepaalde dingen niet op ons broodje wouden, maar dit zat er alsnog op 10/11/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurder erg lang 10/8/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel op weg van thuiskantoor naar echt kantoor mijn lunch opgepikt. Ideaal! 10/7/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pindasaus niet meegeleverd. 4x gebeld maar telefoon werd niet opgenomen. Beetje jammer dit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag 3 broodjes besteld, 2 warme broodjes, deze waren niet warm, er ontbrak saus. Bestelling geplaatst om tijd dat we pauze zouden hebben, komen ze het in eens 45 min eerder brengen, met excuses anders hebben we het straks te druk.. 2e keer dat de tijd van bestelling niet klopt, vorige keer was de bestelling niet klaar toen ik hem op wilde halen.. Voor ons geen broodje hier meer vandaan. 9/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet te vreten 9/3/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Héérlijk! 9/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uren gewacht op de broodjes, had zonder tomaatjes gevraagd zaten er wel op. Wel heerlijke broodjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten. 8/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde! broodje was klaar toen ik de bestelling kwam ophalen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om half twaalf twee broodjes besteld en twee uur later na 2 keer bellen de bezorging. Slecht telefonisch bereikbaar, koerier had teveel om te bezorgen. 8/11/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker hoor This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was poep goed. Bezorger was poep oké. 7/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zoals gewoonlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam helaas pas laat, en de gratis sauce was niet geleverd bij het broodje bal. Verder lekkere broodjes, bedankt. 6/18/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat waren weer heerlijke broodjes!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed belegde broodjes, mooi op tijd bezorgd en prima op temperatuur!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb weer heerlijk gegeten, de broodjes zijn altijd rijkelijk belegd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opbouw broodje was niet echt goed waardoor de losse pijnboompitten en gedroogde tomaten er tussenuit vielen. Daarnaast was er veel te veel pesto gebruikt. Helaas was het stokbrood ook taaiig. 6/5/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was er met 20 minuten, broodjes waren goed warm en erg lekker 😎 een goede aanwinst voor Leeuwarden, goed belegd. 10/10 :) 5/27/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het waren weer heerlijke broodjes, rijkelijk belegd. Volgende week maar weer, want voordat ik de hele menukaart hebben kunnen afwerken zijn we een paar maanden verder hihi 5/24/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben fan 5/21/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/17/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes en snel bezorgd Top service! 5/15/2021
Broodje Ben 5 stars after 1724 reviews
Broodje Ben