Reviews


4 stars after 216 reviews
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodjes besteld en zelf afgehaald. Op tijd klaar en zoals altijd heerlijk rijk belegd en vol van smaak. Blijft een verwennerij! 12/1/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zoals altijd 11/30/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 11/28/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Min punt we hadden een broodje besteld zonder tomaat, maar het zat er wel op. 11/26/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 broodjes besteld via de website. Erg gebruiksvriendelijke site. De broodjes waren weer fantastisch, nr 34B, heerlijk. 11/25/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker 11/25/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gebruikelijk super! Ik kwam binnen en stond binnen een minuut weer buiten. #zekennenmeal Grappig t.o.v. die mensen die nog stonden te wachten :-) 11/18/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vanmorgen om 8.00 broodjes besteld voor levering tussen 12.15 en 12.30. Aangegeven bij de bestelling hoe het appartementencomplex heet en dat het naast een theater ligt. Bij volg uw bestelling heeft de bestelling de winkel niet verlaten. Na bellen blijkt dat de bestelling wel uitgeleverd is maar dat de bezorger het complex niet kan vinden. Kennelijk rijdt hij al een half uur rond zonder contact met mij op te nemen. Het is dan al ruim na 13.00 en ik ben al weer op weg naar mijn werk (zonder lunch). Bezorger spreekt geen Nederlands en wekt vooral de indruk dat het mijn schuld is dat hij huisnummer 70 wel kan vinden maar 68 niet. Niet blij, geen lunch en nog een hele drukke middag . En ik heb natuurlijk betaald voor iets wat ik niet heb gekregen. 11/17/2022
Goedemorgen Desiree, Het is heel vervelend en ook echt niet onze bedoeling om zo te werk te gaan en begrijp de frustratie dan ook heel goed alleen door personeel tekort zijn we soms afhankelijk van andere partijen. De bezorger is hier gisteren natuurlijk ook op aangesproken. Vind het wel jammer dat erbij staat dat je betaald hebt voor iets wat je niet hebt gekregen. Dit is natuurlijk niet helemaal waar want we hebben telefonisch contact gehad en daarin aangegeven dat het bedrag netjes teruggestort word. Wil in ieder geval mijn oprechte excuus aanbieden en als je de volgende keer wilt bestellen dat kun je ons bellen en dan krijg je de bestelling van het huis.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu een paar keer besteld met collega's, tot nu toe geen klachten. Super snel bezorgd en lekker klaargemaakt! 11/17/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De allerlekkerste verse broodjes koop je hier. Het is zo ontzettend lekker. En de truffel mayonaise is een echte aanrader. 11/9/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorge 11/5/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik was een minuut te vroeg en één van mijn broodjes was nog niet helemaal klaar. Langer dan die minuut heeft het ook niet geduurd. Het was superdruk, dus knap dat de bestelling dan toch op tijd klaar is. 11/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd lekker, vers en snel klaar! Broodje Ben is khatar! 11/3/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helemaal top! Super lekkere broodjes. We waren wat laat met bestellen maar ze hebben ons ertussendoor gepropt. Super fijn! 10/27/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super. Voor een ieder een aanrader. Zeer snelle en keurige levering. Top ga zo door 10/22/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker maar niet wat ik besteld had (bon klopte wel). Helaas zag ik het pas toen ik het laatste van de 3 zakjes opende. Het 1e was nl een broodje met brie en dat gaf ik aan mijn collega want dat had hij besteld. Ik had zelf een kornbol met geitenkaas besteld, dus daar is iets mis gegaan want collega bleek al te happen in zijn broodje waar brie en iets anders dan gezond (stoofpeer ?) tussen zat. Mijn broodje brie gezond, was desondanks wel eeg lekker maar ik had nou juist zo'n zin in geitenkaas :-) 10/21/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk broodje 10/12/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte heerlijke en snelle bezorging! 10/4/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een heerlijk broodje, zoals ik gewend ben, maar toevallig had ik er gisteren ook eentje, maar die van gisteren was lekker knapperig, dus eigenlijk nog lekkerder. Deze was een beetje zacht zal ik maar zeggen. 9/30/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goede en lekkere kwaliteit broodjes. Alleen de( verwachte) bezorgtijd van 13.24 werd 13. 50. Maar broodjes op zich echte aanrader, met "liefde" klaar gemaakt. Vrolijke gezonde groet, Michel. 9/19/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, vriendelijke mensen en de broodjes zijn altijd op tijd klaar, TOP! 9/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als je broodje ben in de biltstraat of aan de gracht in Utrecht gewend bent is dit echt 10x niks, broodje carpaccio smaakte gewoon totaal anders echt facking smerig gewoon 8/31/2022
Goedemorgen Jan, We vinden het erg vervelend dat het niet gesmaakt heeft maar we hebben allemaal dezelfde leverancier dus het is wel gek dat onze heel anders gesmaakt heeft. Als je wilt kun je ons bellen en dan krijg je volgende keer een broodje van het huis. Onze excuus!
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling keurig op tijd klaar en het was heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaker laten bezorgen. Nu 13 broodjes zoals besteld helaas was het broodje parmaham zonder parmaham. 8/25/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes zijn altijd erg goed bij jullie, alleen vind ik het wel een minpunt dat als er iets fout gaat met bestelling, broodje vergeten dat jullie dan niet bereikbaar zijn en het dus ook niet oplossen. Heb hier ook een formulier over ingevuld maar nooit een reactie op terug gehad. Verder heb ik zeker geen klachten misschien nog een tip als er veel broodjes besteld worden geen bezorgkosten te rekenen. 8/17/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes die de prijs waard zijn en prima, klantvriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar 8/15/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte weer lekker, alleen wat droog ..... ik had een warm broodje met beenham en honingmosterdsaus, maar die vond ik in de bakje onderin de tas, onder het broodje van mijn collega terug toen ik mijn broodje al op had. Ik dacht al..... Was mijn 1e warme broodje, dus dat weet ik dan ook weer :-) 8/12/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima, mijn bestelling lag keurig op tijd klaar. 8/5/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen hier (als collega's) regelmatig. Lekker en betaalbaar! 8/2/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde, snel geleverd, ik had wat aan de late kant besteld, maar het was keurig op tijd voor onze lunchpauze. Wat ik los hiervan nog wel wil opmerken: Ik snap dat er bezorgkosten in rekening gebracht worden, maar ik vind dat er boven een bepaald bedrag (bijv. € 50) geen kosten in rekening gebracht zouden moeten worden. Wij bestellen soms wel over de € 80 aan broodjes. 7/29/2022
Goedemorgen Joke, Allereerst bedankt voor je review. Wat betreft de bezorgkosten dat is een aantal dagen geleden aangepast. Vanaf €35 worden er geen bezorgkosten meer gerekend.
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/28/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes voor een hele goeie prijs en vlot geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben superslim met ben. Elke vrijdag als ons loon betaald wordt bestellen we met collega’s 7/22/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Broodje beenham was slof en de ham niet lekker Broodje carpacio zat veel te veel pesto dat alleen die smaak erg overheerste. Kan het beter een Broodje Pesto met de rest noemen 7/7/2022
Goedenavond Ronald. Dat is erg spijtig om te horen en ook zeker niet zoals het hoort. Als u morgen even belt maken we er een notie van en krijgt u bij de volgende bestelling de 2 broodjes van het huis. Onze excuus
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en goede kwaliteit van het voedsel 7/1/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De status van de order op de website wordt niet goed ververst, waardoor de bestelling al klaar bleek te zijn, terwijl de website aangaf dat deze nog in bewerking was... puntje van aandacht! Voor de rest prima voor elkaar. 6/27/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
ondanks tijdig bestellen lag het e.e.a. nog niet klaar maar werd wel snel gemaakt toen ik het kwam ophalen. 6/10/2022
Broodje Ben Leeuwarden Schrans 65 0588439935
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 broodjes waren helaas niet naar tevredenheid, qua belegd en bezorgd. 6/10/2022
Broodje Ben 5 stars after 4195 reviews
Broodje Ben