Reviews


5 stars after 330 reviews
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te laat. Gelukkig wordt ik nog gebeld voor een kortings bon ter compensatie 8/26/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd en de broodjes waren rijkelijk en heerlijk belegd. 8/26/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere broodjes en goede service! Jammer dat ze 2 weken op vakantie waren in augustus en wij hierdoor uit moesten wijken naar een andere vestiging om af te halen, daardoor deze week maar 2x besteld :) 8/24/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere, verse broodjes die goed belegd zijn 8/17/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Normaal halen wij de broodjes in Woerden maar hier net zo lekker! Klein puntje van aandacht. Gevraagd of de aangegeven namen op de broodjes verpakking gezet konden worden i.v.m. een bestelling van een stuk of 10 broodjes, dit was niet gedaan dus was even goed kijken! Verder top! 7/22/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en veel opties via de site. Aanrader! 7/21/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had gebeld en binnen 5 minuten lagen er heerlijke broodjes op ons te wachten om af te halen. Ook erg netjes aan de telefoon geholpen. Broodjes waren overigens heerlijk. 7/21/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur gewacht 7/21/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had een broodje besteld met extra Parmaham, maar kreeg extra parmazaansekaas. 7/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Broodjes die niet alle ingredienten hadden en de vitello tonato was echt anders dan we gewend zijn. Jammer! 7/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 7/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ze waren er al om 11.45 ipv 12.15/12.30 uur .... 7/12/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zakelijk bestel ik hier altijd en ben nooit teleurgesteld. Altijd op tijd en heerlijk broodjes. 7/11/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Oud brood. Mag toch beter verwachten van een broodjeszaak... 7/9/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ongelooflijk snelle levering, lekkere broodjes 7/7/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed belegde broodjes 7/7/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed belegde broodjes 7/7/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1 verkeerd broodje ontvangen (in bestelling van 12 broodjes). Verder lekker! 7/7/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes waren weer heerlijk! 7/6/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een enkel broodje iets kariger belegd dan we gewend zijn van Ben, maar verder helemaal niets op aan te merken, helemaal prima! 7/2/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, snelle service vriendelijk personeel 6/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
we hebben nu 3 x een broodje tonijn besteld en nu 3 x een broodje rosbief ontvangen. Kan het zijn dat er iets mis gaat in de communicatie tussen bestelling en verwerking? 6/28/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij grote bestelling zou het best handig zijn als jullie de nummers op de zakjes kunnen schrijven. Ze waren overigens heerlink 6/27/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en een smaakvolle salade . Alles goed belegd . Was top👍 6/25/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2½uur moeten wachten. Erg lang! 6/25/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, precies op tijd bezorgd! Vriendelijke bezorger, voor herhaling vatbaar 6/24/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima belegd en altijd op tijd! 6/22/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling had allang opgehaald kunnen worden, maar de bestelling bleef staan op: wordt bereid. Ik ben op de gegeven tijd naar de winkel gegaan en bleek allang klaar te staan. Op de website bestellen daar is het blokje met iDeal betalen niet heel duidelijk. 6/17/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke broodjes! Super vers en een goed belegd. De bezorging was goed geregeld en erg vriendelijk. 6/17/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, ruim op tijd klaar. 6/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het glutenvrije broodje wordt goed verpakt. Alle broodjes zijn rijkelijk belegd en smaken heerlijk. Bestelling was vroeger dan verwacht. 6/16/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We are super satisfied, great service, great food and always on time! 6/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat we voor de zoveelste keer achter een bestelling aan hebben moeten bellen. Wederom was de bestelling niet compleet. Wel netjes opgelost en nabezorgd, dank daar voor! 6/10/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Broodje Ben W.A. Vultostraat W.A. Vultostraat 111 030 207 42 29
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Broodje Ben 5 stars after 3868 reviews
Broodje Ben