Reviews


5 stars after 66 reviews
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes 10/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling (13 broodjes) was helemaal compleet en de nummers stonden er op, wat erg handig was met uitdelen. Dankjewel! 10/15/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wel jammer dat je broodjes besteld en bij de winkel moet zien dat deze gesloten is raar dat dit niet op de site word weergeven nu een tijd moeten wachten en heb niks te eten 10/11/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere broodjes ze zijn goed en goed gevuld een aanbeveling 10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje parmaham oude kaas besteld, zat geen oude kaas op :( 9/27/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lunch gehad. 8/28/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een gezellige jongens!! De ontvangst en vrolijkheid maakt de eerste werkdag van de week minder erg! Toppertjes :-)! 8/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal top, alleen de prijs is wat hoog. 8/19/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
wat zuinig in het beleg, verder top als altijd 8/13/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! Levering keurig op tijd en de broodjes waren heerlijk! 8/12/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Soms moet je even wachten, maar dat is het wel waard. Lekkere broodjes en goed belegd !! 7/31/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, op tijd, goed verzorgd. Jammer dat niet alle broodjes die in de brochure staan te bestellen zijn. Verder helemaal top en voor herhaling vatbaar. 7/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, super service! 7/20/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorger is een topper! 7/8/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Altijd alles vers en op tijd bezorgen👌👌 7/7/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer een super broodje en de bestelling was keurig op tijd klaar om op te halen:) Een aanrader!!! 6/18/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Onze locatie is moeilijk te vinden, als er een mogelijkheid was een opmerking te plaatsen bij bestellen via de website, had dat wat kunnen uitmaken. Dan had ik de route kunnen toelichten. Desalniettemin deed Broodje Ben alle moeite ons te vinden. Broodjes iets verlaat. 6/4/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is en blijft lekker zeker de moeite waard om er voor 20 min te rijden 6/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht op de bestelling 5/31/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, vers en goed belegd oftewel een aanrader 5/21/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nummer 36 komt niet overeen mat wat we hebben gekregen. op jullie website is het iets met salami en op de bon krijg iets met pastrami en op het broodje zat kip. 5/14/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker man, vers eitje drbij. Tot volgende week weer, gr Berry 5/7/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes altijd! 5/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren weer heerlijke broodjes carpaccio! Precies zoals besteld en ruim op tijd. Bezorgerster stond wel eerst verkeerd maar belde netjes om na te gaan of het wel klopte. 4/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en alles optijd bezorgd! Echt top! 4/29/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppers! 4/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, Tijd klopte niet. Kwam pas na 75min. Ook je bestelling was niet te volgen. Stond ruim 45min op klaarmaken en 15min op al bezorgd terwijl ze nog moesten komen. Broodje was heerlijk. 4/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes wij (collega's) gaan nog een keer bestellen zekerrrrr weten 4/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super tevreden 4/22/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Zoals altijd! 4/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Broodje Ben 5 stars after 1724 reviews
Broodje Ben