Reviews


5 stars after 32 reviews
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer een super broodje en de bestelling was keurig op tijd klaar om op te halen:) Een aanrader!!! 6/18/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Onze locatie is moeilijk te vinden, als er een mogelijkheid was een opmerking te plaatsen bij bestellen via de website, had dat wat kunnen uitmaken. Dan had ik de route kunnen toelichten. Desalniettemin deed Broodje Ben alle moeite ons te vinden. Broodjes iets verlaat. 6/4/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is en blijft lekker zeker de moeite waard om er voor 20 min te rijden 6/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht op de bestelling 5/31/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, vers en goed belegd oftewel een aanrader 5/21/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nummer 36 komt niet overeen mat wat we hebben gekregen. op jullie website is het iets met salami en op de bon krijg iets met pastrami en op het broodje zat kip. 5/14/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker man, vers eitje drbij. Tot volgende week weer, gr Berry 5/7/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes altijd! 5/3/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren weer heerlijke broodjes carpaccio! Precies zoals besteld en ruim op tijd. Bezorgerster stond wel eerst verkeerd maar belde netjes om na te gaan of het wel klopte. 4/30/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes en alles optijd bezorgd! Echt top! 4/29/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppers! 4/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes, Tijd klopte niet. Kwam pas na 75min. Ook je bestelling was niet te volgen. Stond ruim 45min op klaarmaken en 15min op al bezorgd terwijl ze nog moesten komen. Broodje was heerlijk. 4/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke broodjes wij (collega's) gaan nog een keer bestellen zekerrrrr weten 4/23/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super tevreden 4/22/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Zoals altijd! 4/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good servixe 4/15/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer genieten bij "broodje Ben" 4/13/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd! 4/12/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Broodje Ben Woerden Kerkplein 29 0634871855
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lunch gehad, echte aanrader 4/2/2021
Broodje Ben 5 stars after 873 reviews
Broodje Ben